(VIDEO) KRATKIM OSVRTOM NA ISTORIJU, NAJAVILI SU POHOD NA TITULU: Navijači FK Zemun ponosni na svoj grad i klub u njemu!

Proleće će obeležiti plavo-zelene boje.

Fudbaleri Zemuna nalaze se na dobrom putu da se nakon tri godine takmičenja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, nađu u prvoligaškom karavanu.

Tokom prethodne jeseni ekipa iz Gornje varoši ostvarila je skor od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza, a do jesenjih lovorika su stigli zahvaljujući boljem gol količniku u odnosu na drugoplasiranu ekipu Zvezdare koja je ostvarila identični bodovni učinak.

Odlučujuće prolećne borbe startuju prvog vikenda meseca marta, a u premijernom susretu Zemunci će gostovati Torlaku iz Kumodraža, a uoči navedenog susreta i dok ekipa obavlja završne pripreme pred nastavak borbe za bodove, Zemunci su na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavili zanimljiv video u kojem se kroz podsećanje na istoriju i slavne dane plavo-zelenih najavljuje ono što ekipu očekuje u prestojećim mesecima.

(Video: FK Zemun Instagram)

Potpuno je jasno da klupski marketing radi odličan posao na promociji Gornjovarošana, a mi ćemo podsetiti da su plavo-zeleni poslednji put deo elitnog ranga bili u sezoni 2018/19, ekipa iz Gornje varoši je leta 1996. godine bila predstavnik tadašnje SR Jugoslavije u Intertoto kupu kada im je malo nedostajalo da uspešno okončaju grupnu fazu takmičenja.

Kao što je već rečeno, Zemun će u prolećnoj premijeri gostovati Torlaku iz Kumodraža. NAvedeni meč na programu je 2. marta sa početkom od 12 časova , a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom Zemuna rezultatom 2:0.

Tagovi:

Pročitajte još: