Pretraga
Close this search box.

(VIDEO) Pas Čičak iz Zemuna, koji je „pobegao“ na utakmicu Partizana, pronađen!

Kada je videla na društvenim mrežama da je Čičak u Beogradskoj areni među publikom, objašnjava Ljiljana, odmah je otišla tamo, ali su je organizatori uveravali da pas nije snimljen to veče u areni jer, kako kažu, nije imao šanse da prođe pored svih njih neopaženo.

Pas Čičak, koji je naišao na mnoštvo simpatija nakon utakmice Partizan – Panatinaikos koja se održavala u beogradskoj Areni gde je snimljen kako uživa među redovima publike posmatrajući ovaj sportski događaj, vratio se kući, vlasnici Ljiljani.

Ljiljana je za Telegraf.rs ispričala gde je pronašla Čička i kako je izgledao njihov susret.

-Pošto je cela priča jako brzo planula, neke devojke su ga prepoznale jutro nakon utakmice. On se napokon negde stacionirao. Ležao je u cveću, kilometar od Beogradske arene u Ulici Španskih boraca kod neke poslovne zgrade. Devojke su ga videle kako spava i nisu htele da ga bude. Verovatno su mislile da će opet krenuti negde ako se probudi. Izašle su sa posla, stajale su ispred i poslale su mi sliku kako spava tu. Krenula sam odmah i za petanestak minuta sam već stigla. Videla sam ga pre nego što se probudio – priča Ljiljana.

Prvo se, kako kaže Ljiljana, malo zbunio, a onda sreći nije bilo kraja.

– Bio je jako radosan, ali se prvo malo zbunio kada me ugledao, verovatno je mislio da sanja – priča Ljiljana.

Ona dodaje da ovo Čičku nije prvi put da ode negde, ali ne daleko i brzo su uspevali da dođu do njega.

– Dešavalo se da ode negde u blizini. Početkom novembra odlazio je do Zemuna, ali smo ga uvek brzo vraćali – kaže Ljiljana i dodaje da nemaju ideju zašto se uopšte uputio tamo, a kroz smeh ističe da ga nikada pre nisu vodili na utakmice.

-Nama je ovo neverovatno jer nemamo ideju uopšte kud se uputio i šta je radio. Ranije ga nismo vodili na utakmice. Moguće samo da je nekada video u kraju kada deca igraju jer imamo mali koš u ulici. Nikada ga nismo vodili na utakmice – dodaje Ljiljana kroz smeh.

Obezbeđenje reklo da je nemoguće da je prošao pored svih njih neopaženoKada je videla na društvenim mrežama da je Čičak u Beogradskoj areni među publikom, objašnjava Ljiljana, odmah je otišla tamo, ali su je organizatori uveravali da pas nije snimljen to veče u areni jer, kako kažu, nije imao šanse da prođe pored svih njih neopaženo.

– To je neverovatno kako je on uopšte ušao unutra. Ja sam pitala organizatore i pokazala sam slike sa telefona, rekli su da je nemoguće, da to nije slikano u areni to veče jer ima više tačaka provere. On je ušao pred početak utakmice verovatno sa nekim navijačima. Nije nam jasno kako je ušao, a da ga neko nije udaljio. Obezbeđenje je bilo u šoku, rekli su da ne znaju kako je toliko ljudi uspeo da zaobiđe jer je svuda bilo obezbeđenje – priča Ljiljana i dodaje da je zahvalna svima koji su se angažovali da joj pošalju informacije u vezi sa Čičkom.

Tagovi:

Pročitajte još: