Home Kultura (VIDEO) Učenici Osnovne škole “Petar Kočić” snimili spot za sve bivše učenike

(VIDEO) Učenici Osnovne škole “Petar Kočić” snimili spot za sve bivše učenike

94
1

Učenici Osnovne škole ”Petar Kočić” snimili su spot predvođeni nastavnicom muzičke kulture Tamarom Marojević Milisavljević, pod nazivom ”Za sve one koji više nisu sa nama”, a koji su posvetili malim maturantima i svima koji su završili ovu školu.

Svojevrsna niska starih muzičkih hitova počinje kompozicijom ”Grlom u jagode” poznatog kompozitora Zorana Simjanovića, zatim sledi ”Princeza” Aleksandre Slađane Milošević i Dade Topića, ”Hej, haj, baš nas briga” Đorđa Balaševića, ”Flojd” Dade Topića, ”Dukat” Zorana Simjanovića, a završava se početnom muzičkom temom.

U spotu su učestvovali nastavnici ove škole Ivana Adžić, Miloš Đurić, Marija Milovanović, Vesna Korica, roditelji Ana Babić i Vladimir Ivetić, učenici petog razreda Adriana Tulja, Marija Lukić, Nemanja Cvetanović, Dimitrije Frganja, Lazar Stošić i Strahinja Platiša, zatim, šestaci Tijana Puzović, Dunja Stevanović, Bogdan Jakovljević, Andrea Ivetić, Tamara Milić, kao i čelistkinja Marija Marojević, studentkinja druge godine Filozofskog fakulteta i višestruko nagrađivani učenik Muzičke škole ”Kosta Manojlović” i maturant OŠ ”Petar Kočić” Matija Matejić.

1 COMMENT

  1. Ne znam ko je ko u ovom spotu, ali zvuči jezivo, blago rečeno. “Za one koji više nisu sa nama”, i naslov je mogao da bude srećnije izabran. Dete mi ide u “Kočić”, bilo je sličnih akcija i pre, bilo je simpatično,a ovo je katastrofa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here