VRAČAR I STARI GRAD PALI U 2. PLAN: Ovo zemunsko naselje je veoma traženo

Iako svaka od 17 opština ima nešto posebno i mnogo toga interesantnog da ponudi svojim stanovnicima, neke ubedljivo drže tron najpopularnijih za stanovanje poput Vračara, Starog grada ili Novog Beograda. Ipak, krajem 2021. godine na listi su se našla i neka nova iznenađenja, a potražnja se nastavlja i tokom samog početka 2022.

Pored „bujanja“ kancelarijskih prostora, naročito od septembra prošle godine, kao i apartmana za rad koji su postali nova atrakcija i predmet potražnje, Beograd dobija i sve više takozvanih „pametnih“ objekata kakvi su ranije mogli da se vide samo u urbanijim delovima Evrope i na Zapadu. Doduše, istina je i da većina ljudi i dalje preferira stare stanove iako su deficitarni, a da se gradi non-stop, te su svakako nove zgrade dominantnije u nekim u nekim gradskim zonama

Shodno tome, određeni delovi grada izdvojili su se po potražnji kako za one dubljeg, tako i za one plićeg džepa, a to su: Altina, Bežanijska kosa, Cerak i Žarkovo.

I naposletku, jedan od novijih delova, ali koji ne zaostaje sa interesovanjem od drugih navedenih, kako kada je potražnja parcela i kuća, tako i kada je reč o stanovima definitivno je Altina. Dobra povezanost saobraćajem, blizina Zemunu i veoma dobra novogradnja samo su neke od prednosti, a opet ovaj kraj je idealan za porodice i one kojima je dosta gradske vreve i gužve. Takođe, presudna stvar je i cena kvadrata te je tako moguće naći kvadrat već od 620 evra, pa sve do 1.600 evra za skuplje varijante.

Telegraf

Tagovi:

Pročitajte još: