ZAPALJEN LOKAL BAKI PRASETU U ZEMUNU!

Lokal brze hrane na Tošinom bunaru koji reklamira Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zapaljen je noćas. Na lokal „Kod Bake“ bačen je Molotovljev koktel, a naša ekipa posetila je mesto incidenta. Tamo smo zatekli samo jednog misterioznog mladića koji je sedeo na stolici i čuvao mesto ulaza u lokal. Vidi se garež, razbijen izlog, staklo je na sve strane.

Da je do incidenta došlo i da je požar namerno podmetnut, potvrdio je i sam Baka Prase u svojoj objavi na Instagramu.

Sinoć u 2:29 ujutru je neko bacio ciglu i molotovljev koktel i izazvao pozar u lokalu na Tošinom bunaru. Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje. Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. 99 posto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao. Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog – napisao je Ilić, pa dodao:

Hvala Bogu niko nije bio u lokalu, jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti je mogao nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala. Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu – istakao je jutjuber.

Tagovi:

Pročitajte još: