ZAVRŠIO SMENU, PA IZBO KOLEGU U ZEMUNU: Mirno je stajao pored kapije fabrike

Osumnjičeni je maltretirao je sve zaposlene godinama i često je bilo problema s njim.

Stefan Milinković (32) svirepo je ubijen juče ujutru oko šest časova ispred fabrike u kojoj je radio na Batajničkom drumu u Zemunu.

Njega je nožem izbo kolega Igor N. (45), koji se sam prijavio i predao policiji.

Krvavom piru nakon završene noćne smene prethodila je svađa, a potom i tuča dvojice muškaraca. Hitna pomoć i policija brzo su došle na lice mesta, ali ranjenom mladiću nije bilo pomoći.

– Kolege koje su dolazile na posao zatekle su Stefana kako leži na putu krvav, delovalo im je kao da se dogodio udes. Pritrčavali su i vikali da se zove policija, ali ih je već obavestio Igor. On je mirno stajao pored kapije, izgledao je izgubljeno, odsutno. Samo je ćutao i gledao u jednu tačku, bio je sav krvav i prašnjav. Prizor je bio zastrašujuć – izjavio je jedan od kolega.

Kako navodi Bojan Milinković, stric nastradalog Stefana, njegov bratanac je u fabrici radio oko dve godine.

– Stefan je jedan divan mladić koga više nema i ne možemo da ga vratimo, ali možemo da se borimo da budu kažnjeni oni koju su krivi za njegovu smrt. Teško nam je, ali ne želimo da ubistvo našeg Stefana prepustimo slučaju – navodi neutešni stric.

Kako on dalje ističe, osumnjičeni, koji u firmi radi oko pet godina, maltretirao je sve zaposlene i često je bilo problema s njim.

– Stefan je bio u noćnoj smeni, verovatno su se nešto sporečkali, ali se završilo na tome. Nakon toga, kada je izašao iz fabrike, ovaj ga je čekao i napao. To je planirano ubistvo, izbo ga je tri ili četiri puta – objašnjava stric brutalno ubijenog čoveka

 

Tagovi:

Pročitajte još: