Zbog radova na auto-putu ogroman zastoj kod petlje u Zemunu

Zbog radova na auto-putu ogroman zastoj kod Batajničke petlje

Radovi će se izvoditi do 30. avgusta

Guzva petlja Batajnica

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, na samom kraju Obilaznice oko Beograda, kod batajničke petlje, a u smeru ka Novom Sadu, izvode se radovi koji će trajati do 30. avgusta u 10 sati. Zbog njih se na ovom delu puta stvaraju velike gužve.

Režim saobraćaja je sledeći :

ka Beogradu – za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, kao i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja ka Novom Sadu – saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

„Putevi Srbije“: Ovo su alternativni putni pravci:

Novi Sad – Zemun / Pančevo:

Isključenje na petlju Novi Banovci na državni put II B reda broj 319, do centra Batajnice, zatim na državni put II A reda broj 100, do petlje Batajnica i dalje ka Zemunu, zatim nastaviti do petlje Beograd i isljučiti se na državni put I A reda broj 3, ka Beogradu do petlje Zmaj (T-6).

Zemun / Pančevo – Šid / Batrovci:

Petlja Batajnica ka Novom Sadu do petlje Novi Banovci, isključenje desno i ponovo uključenje na auto-put E-75 ka Beogradu, pravo kroz petlju Batajnica. Preko petlje Zmaj( T-6), na auto-put E-70 ka petlji Beograd i dalje pravo ka Šidu i graničnom prelazu Batrovci.

Tagovi:

Pročitajte još: