Zemun i BASK u sredu igraju finale Kupa

BASK i Zemun u sredu (17) igraju finale Kupa na teritoriji FS Beograda.

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održana je konferencija za medije kojom je najavljena finalna utakmica Kupa FSS na teritoriji FS Beograda u kojoj će se sastati BASK i Zemun. Utakmica se igra u sredu od 17 časova na stadionu FK Voždovac. Pred utakmicu koja je praznik beogradskog fudbala, obratili su se Zoran Ljubinković, trener BASK-a i kapiten tima Miloš Karišik, Vladan Vuković, pomoćni trener FK Zemun i kapiten ekipe Marko Đalović.

Zoran Ljubinković,trener BASK-a, istakao je da njegovu ekipu očekuje utakmica sa ozbiljnim protivnikom i da se nada da će u ambijentu stadiona Voždovca svi ljubitelji fudbala uživati.

– Čast je igrati finale Kupa Beograda i ovo je plod rada igrača, stručnog štaba i uprave kluba. Jedan od ciljeva koje smo postavili sebi bio je i igranje finala Kupa i mislim da smo pokazali veliku želju da na kraju i osvojimo trofej. Raduje me što ćemo biti kompletni, svi igrači koji su bili povređeni su se vratili u trenažni proces i spremamo se maksimalno za sredu. Prethodnog vikenda smo igrali i prvenstveni meč protiv Zemuna, jako smo dobro videli sve vrline i mane našeg protivnika, i na nama je sada da se spremimo što bolje možemo za ono što nas u sredu očekuje na stadionu Voždovca – rekao je Ljubinković prilikom obraćanja.

Vladan Vuković, pomoćni trener Zemuna apostrofirao je da ekipa Zemuna i dalje ima najviše ambicije u prvenstvenoj trci, ali da neće ispustiti priliku da osvoji trofej Kupa Beograda.

– Naša sezona je bila podređena prvenstvu i nismo razmišljali mnogo o trofeju Kupa. Uglavnom smo nastupali sa igračima koji su imali manju minutažu, i pošto smo u finalu, utakmica u sredu će imati veliki značaj za sve nas i daćemo sve od sebe da osvojimo pehar. Jako je bitno što su svi igrači na raspolaganju i što ćemo izaći u najjačem sastavu. Ekipa FK BASK TEK je nezgodna ekipa, videli smo sve za vikend i nadamo se dobroj utakmici u kojoj ćemo ponoviti pobedu – rekao je Vuković.

Tagovi:

Pročitajte još: