ZEMUNAC UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE!

Policija u Pančevu uhapsila je S.M. (21) zbog pokušaja ubistva B.M. (20) iz tog grada.

Uhapšeni su jedan muškarac (47) iz Pančeva i jedan (50) iz Zemuna zbog sumnje da su S.M. posle pucnjave skrivali u jednom stanu u Pančevu.

M.B. (20), jedan od vođa navijača Fudbalskog kluba Železničar, podsetimo, teško je ranjen juče kad ga je nepoznati napadač upucao u stomak. Napadač je nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

– Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu gde je odmah po prijemu i operisan. U gradu je poznat kao vođa navijača lokalnog kluba, ali i simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda – objašnjava dobro obavešteni izvor iz istrage i dodaje da detalji pucnjave još nisu poznati.

Nekoliko sati nakon napada na B.M. na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava, a policija proverava da li je reč o nastavku obračuna.

– Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspeo da pobegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobegao u pravcu Beograda – napominje izvor iz istrage.

Tagovi:

Pročitajte još: