Zemunci isprozivali Plavu Uniju: Crveno-beli OFK, karikatura Terzića uz reči „Ćuti, niko neće znati“

Fudbaleri Zemuna i OFK Beograda odigrali su drugi gradski derbi u samo dva dana. Romantičari su uspeli da preokrenu protiv domaćina i nastavili su da grabe ka samom vrhu tabele u Beogradu, koje bi im donelo plasman u Prvu ligu Srbije naredne sezone.

Kiša nije učinila uslugu klubovima, koji jesu imali podršku navijača, ali možda ne onoliku kolika bi se očekivala da je vreme bilo nešto pogodnije. Ipak, nije izostao repertoar bakljadi i transparenata, koji inače krasi svaki njihov okršaj.

Prvi su se “istakli“ Taurunumi, navijači domaće ekipe koji su na svojoj tribini istakli transparent u kojem aludiraju na saradnju OFK Beograda sa Crvenom zvezdom.

 Ćuti, niko neće znati… OFK-a i dalje će se zvati – stajalo je na tribini uz grb OFK Beograda prefarban u crveno-bele boje, a pored se nalazila i karikatura Zvezdana Terzića, čelnog čoveka Zvezde.

Tokom utakmice videli smo pravi pirotehnički šou navijača Zemuna, ali i situaciju koja je mogla da izmakne kontroli kada su pristalice gostiju utrčale na tribinu i zaletele se ka tribini sa tifozima domaćina. Na sreću, većih incidenata nije bilo.

Telegraf

Tagovi:

Pročitajte još: