Zemunci, organizuje se „Beogradska zima“ od 11.decembra!

U okviru manifestacije „Beogradska zima”, a u organizaciji Dečjeg kulturnog centra Beograda, ove godine održaće se Novogodišnji karneval i Dečji novogodišnji koncert 11. decembra od 11.30 časova u centru grada, saopšteno je iz ove ustanove.

Novogodišnja muzičko-scenska zabava za decu i njihove porodice, u kojoj će učestvovati deca iz Predškolske ustanove „Dečji dani”, Deda Mrazovi, vilenjaci, artisti na štulama i žongleri, počeće od Ulice kneza Mihaila, kod Delijske česme. Na Trgu republike u podne kreće program u kom će učestvovati Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Peđolino sa Horom Dečjeg kulturnog centra Beograd i Horom „Čarolija”.

Manifestcija „Novogodišnji dečiji karavan” već naredni dan kreće na put po beogradskim naseljima van centralne gradske zone i stiže u Obrenovac, Sopot, Mladenovac, na Čukaricu (Umka), Zvezdaru (Mali Mokri Lug), u Barajevo, na Palilulu (Kotež) i Voždovac. U ovim delovima grada koncerti i pozorišne predstave za decu održavaće se od 11. do 15. decembra, kao i 18, 20, 21. i 22. decembra. Pored poznatih pevača, na koncertima će učestvovati lokalni školski dečji horovi okupljeni u projektu pod nazivom „Beograd peva”.

Nakon koncerta, publika će imati priliku da uživa u pozorišnim predstavama za decu koje će realizovati Pozorište lutaka „Pinokio”.

Tagovi:

Pročitajte još: