Pretraga
Close this search box.

Zemunci počeli pripreme, na okupu 35 igrača

Zemunci počeli pripreme za izazove u novom-starom društvu

Fudbaleri Zemuna, posle četiri godine, vratili su se u Prvu ligu. Uprkos dve smene trenera tokom sezone među srpkoligašima, iza sebe ostavili su Teleoptik i Zvezdaru.

Nenad Kiso, iskusni vezista, rešio je da stavi tačku na karijeru i imenovan je za sportskog direktora, zajedno sa Markom Đalovićem, doskorašnjim kapitenom.

Radimo zajedno i ovo je period kad ima najviše posla. Tu sam da pomognem koliko mogu, iako mi nekad dođe da ponovo obujem kopačke, ali i ovo je lepa strana fudbala. Gledamo igrače i pokušaćemo da napravimo što kvalitetniji tim. Bilo nam je bitno da, pre svega, dovedemo trenera i mislim da smo sa Dejanom Nikolićem napravili dobar izbor – rekao je Nenad Kiso.

Novi šef struke dao je znak za početak priprema, a pojavilo se mnogo igrača.

Odazvalo se 35 igrača, od toga 13 omladinaca, cilj nam je da promovišemo mlade igrače. Tu su i prvotimci iz prošle godine, a od pojačanja došao je Đorđe Petrović iz Radničkog (SM). Imamo nekolicinu fudbalera na probi, videćemo da li neko od njih može da nam pomogne.

Aktivnosti u prelaznom roku tek se očekuju i ekipa još nije kompletirana.

Pokušaćemo da u sledećih deset dana napravimo kompletan tim. Situacija je takva da svi prvo čekaju odlazak u Super ligu ili inostranstvo. Ostao je Luka Svetličić, otišao je Nemanja Kojić, Dušanu Pavloviću je istekla pozajmica iz TSC-a, nisu tu Petar i Marko Stojanović. Možda bude još odlazaka – istakao je Kiso.

PRVA PROVERA SA TEKSTILCEM

Zemun će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva, a prvi protivnik biće debitant u superligaškoj konkurenciji.

Rival će nam biti Tekstilac 6. jula, posle toga, slede mečevi sa Borcem 1926 iz Čačka i Smederevom 1924. Postoji mogućnost da igramo i sa Mladost GAT-om, ali to još dogovaramo – jasan je Kiso.

Tagovi:

Pročitajte još: