Pretraga
Close this search box.

Zemunci zbog radova na deonicama ako krećete na put, birajte alternativne pravce

Za saobraćaj je zatvorena tunelska cev u smeru ka Dimitrovgradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz suprotnu tunelsku cev. Auto-put E-75, petlja Novi Banovci – petlja Batajnica – petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake do 4. jula do 10 časova.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija sledećom dinamikom: – u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja.

– u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Alternatvni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu:

– Kretati se u pravcu Beograd – Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad – Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu.

za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo:

– Produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.

 

Tagovi:

Pročitajte još: