Zemunska lepotica svojom figurom MAMI MUŠKE UZDAHE, a sada ide u Rusiju i bori se GOLIM PESNICAMA

Velika nada srpskog borilačkog sporta Nađa Milijančević (20), lepotica i ratnica iz naše zemlje, potpisala je profesionalni ugovor sa prestižnom organizacijom BKFC.

Ova lepotica, koja svojom figurom mami muške uzdahe, takmičiće se u boksu, i to “golih pesnica“, vrsti sporta koji je u prethodnom periodu promovisala atraktivna Pejdž Van Zant, nekadašnja MMA takmičarka.

Nađa je dvostruka evropska i svetska šampionka u kik-boksu za juniore, a sada će pred njom biti veliki izazov u karijeri.

Ona će biti u grupi devojaka koja treba da donese ogromnu popularnost BKFC-u. Ta organizacija nedavno je potpisala ugovor sa bivšom UFC zvezdom Rejčel Ostovič, koja bi trebalo da se bori protiv Pejdž Van Zant na svom debiju. Duel dve lepotice predstavljaće jedan od najatraktivnijih duela u borilačkim sportovima ove godine, preneo je „Mondo“.

Kako je boks golih pesnica tek u povoju, divizije nisu tačno definisane, pa još ne znamo ko će biti Nađina prva protivnica. Ko god da uđe u ring protiv Srpkinje, imaće težak zadatak da savlada lepoticu i opasnu takmičarku iz Zemuna.

Blic

Tagovi:

Pročitajte još: