ZEMUNSKI DŽUDISTI OPET ZABLISTALI

Na danasnjem prvenstvu Beograda u dzudou za starije poletarce i pionire Dzudo klub Zemun osvojio zlatnu i bronzanu medalju. Jelenic Matija u kategoriji starijh poletaraca osojio zlatnu medalju pobedivši tri meča. Petrović Djurdja u kategoriji starijih pionirki osvojila bronzanu medalju pobedivši 2 meča, i izgubljenim jednim mečom.

Ovo je šesta medalja sa regionalnih i državnih prvenstava od početka godine kao i desetine medalja sa zarnih turnira koji su zemunski dzudisti osvojili na čelu sa trenerima Nenadom i Veljkom Jovanović. Od početka godine dzudo klub Zemun je na regionalnim prvenstvima ovojio četiri medalje, jednu zlatnu i tri bronzane kao i dve medalje sa državnih prvenstava, jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju.

Moramo da napomenemo da je u istoriji zemunskog dzudoa u muškoj konkurenviji prvi put osvojena seniorska državna medalja koju je osbojio Milićević Vojin, kao i srebrna medalja sa školskog prvenstva Srbije za uzraste srednjih škola koju je osvojio Mihajlović Božidar. Seniorska ekipa dzudo kluba Zemun se priprema za ekipno takmičenje u Prvoj dzodo ligi srbije koju su već jednom osvojili 2011. godin, i tom prilikom trener Nenad Jovanović bio proglašen za najboljeg trenera Prve dzudo lige Srbije

Tagovi:

Pročitajte još: