Pretraga
Close this search box.

Žena u Zemunu vrištala na mašinovođu, a njemu su životi u rukama!

Žena je prišla prozoru mašinovođe i počela da viče

Vika i vriska odzvanjala je jutros na peronu zemunske železničke stanice – jedna gospođa, nezadovoljna što je zakasnila na voz verbalno je napala mašinovođu, svedoči naš reporter. Voz je išao iz Šida za Beograd i, pošto je zatvorio vrata u Zemunu oko 8 sati, krenuo je i odmah ponovo stao, čekajući signal za izlaz iz stanice (na „semaforu“ je bilo crveno). Tehnički, on je već otpočeo vožnju. Međutim, jedna putnica, nezadovoljna što je zakasnila na voz ili što kasni na posao, prišla je prozoru mašinovođe i počela da viče. Ono što je htela je da joj otvori vrata.

„Ali gospođo, ja sam već u kašnjenju 15 minuta, ovaj voz je za vas otišao sa stanice“, smirenim tonom govorio je ženi koja ga je, svakako, ometala u poslu.

To ju je još više iznerviralo, jer ništa nije razumela ili nije želela da razume. Ona je videla voz i mogućnost mašinovođe da joj otvori vrata, ali nije shvatala da on ima svoja posla u tom trenutku, kao i pravila i procedure i da bi otvaranje vrata, praktično, po otpočetoj vožnji, moglo da mu donese i probleme. Kao da je njemu stalo do toga da se inati jednoj putnici.

„Ali ja vas plaćam“, vikala je sve jače i jače i upućivala teške reči.

Čovek je, srećom, bio smiren. Jer, ovakve scene mogu samo da ga ometaju u obavljanju važnog posla, jer životi su u njegvoim rukama.

Tagovi:

Pročitajte još: