Žena upucana sa devet hitaca: Detalji smrti supružnika u Zemunu

Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju tela bračnog para Z. Ž. (73) i V. Ž. (70) iz Zemuna, a prema prvim informacijama reč je o ubistvu iz milosrđa.

Svi dokazi ukazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu. Kako se saznaje, na telu žene primećeno je devet rana iz pištolja koje svedoče o ubistvu. Nedaleko od nje nađeno je telo Z.Ž. sa prostrelnom ranom na glavi, pa se sumnja da je sam sebi pucao u glavu. Istraga je utvrdila da su ispaljeni hici iz istog pištolja CZ 7,65 mm koji je bio u ilegalnom posedu. Policija je obavila uviđaj, ali i obavila razgovor sa rođakom bračnog para. On je otkrio motiv ubistva i samoubistva na osnovu čega je za sada utvrđeno da je reč o zločinu iz milosrđa.

– Ona je bila teško bolesna i nije želela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Verujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Tela bračnog para nađena su na krevetu spavaće sobe.

Prema rečima rođaka, poslednji put ih je video 14. jula, a policiju pozvao 16. jula jer mu se niko nije javljao na mobili telefon, vrata bila zaključana, a roletne spuštene.

Tagovi:

Pročitajte još: