ZVEZDANA REPREZENTACIJA ZEMUNA

U sklopu 9. ciklusa projekta ”Brzinom do zvezda”, koji se realizuje u organizaciji Srpskog atletskog saveza sa Omladinskim sportskim savezom Zemuna i Gradskom opštinom Zemun na otvorenim terenima pri OŠ ”Sutjeska” 28. oktobra održane su trke učenika trećeg i četvrtog razreda na 40 metara.

Za motivaciju budućih šampiona pobrinule su se promoterke atletike, državne reprezentativke u disciplinama skok u vis i trčanje s preponama na 400 metara, Zorana Rokavec i Andrea Prvanović i njihov trener iz AK Mladost Goran Radoja, a takmičenje je otvorila direktorka OŠ ”Sutjeska” Jasmina Stojčić.

Za učešće u ovoj sportskoj manifestaciji mušku i žensku ekipu prijavile su škole ”Sutjeska”, ”Petar Kočić”, ”Lazar Savatić”, ”Majka Jugovića”, ”Gornja varoš”, ”Ilija Birčanin”, ”Svetislav Golubović-Mitraljeta” i ”Branko Radičević”, a trčalo je više od stotinu mališana.

Zvezdanu reprezentaciju Zemuna za gradsko takmičenje 23. februara 2023. godine predvodiće Ivona Mitić i David Salijevski, zvezde ženskog i muškog finala, a činiće je Tara Veselinović, Nina Pavlović, Katarina Prica, Katarina Gojšina, Aleksandra Vrcelj, Valentina Ušljeprka i Anita Čomić , kao i Damjan Marjanović, Petar Prekljušaj, Mihajlo Arsić, Viktor Dević, Novak Pavlović, Marko Babić i Strahinja Radović.

Tagovi:

Pročitajte još: