LIDER SE OBRATIO JAVNOSTI: Hitno SAOPŠTENJE – navijači Zemuna ovo moraju znati!

U nastavak borbe za šampionski pehar ekipa ulazi znatno jača.

Fudbaleri Zemuna koračaju utabanim stazama uspeha ka šampionskom peharu u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana i plasmanu u viši takmičarski rang, Prvoj ligi Srbije.

U ovom momentu Gornjovarošani sa skorom od 15 pobeda i po tri remija i isto toliko poraza i sa ukupno 48 osvojenih bodova, drže čelnu poziciju na tabeli i nalaze se tri koraka ispred glavnog konkurenta, komšijskog Teleoptika.

Zbog incidenata koji su se dogodili na utakmici 14. takmičarske runde koja je odigrana 11 dana meseca novembra prethodne godine, kada je u Zemunu gostovala ekipa Rada, plavo-zeleni su kažnjeni igranjem mečeva bez prisustva publike, a kazna je, u jednom njenom delu, sada i odslužena.

Tim povodom Zemunci su se obratili javnosti važnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Obaveštavamo navijače, roditelje, simpatizere i ljubitelje našeg kluba da će sve utakmice na kojima FK Zemun gostuje do kraja prvenstva, biti otvorene za javnost pošto je odslužena kazna za gostujuće utakmice. Na domaćem terenu predstoji još jedna utakmica suspenzije nakon koje će kapije našeg stadiona biti otvorene za javnost i prisustvo publike.

Navijači se vraćaju na tribine – Zemunci dobijaju veliko pojačanje uoči odlučujućih borbi za bodove

Da podsetimo, u prethodnoj takmičarskoj rundi Zemunci su ubedljivo na svom stadionu savladali PKB iz Padinske Skele rezltatom 5:0, a kao što je u saopštenju rečeno, od narednog vikenda i gostovanja Jedinstvu u Surčinu, plavo-zeleni će imati i podršku svojih vernih navijača.

Kada je reč o mečevima na stadionu u Gornjoj varoši, publike neće biti još na utakmici protiv novobeogradskog Studentskog grada koja je na programu 20. aprila, a već od 4. maja i velikog derbija protiv Teleoptika, publika će imati prilike da zauzme svoje mesto na tribinama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: