OBAVEŠTENJE! Izmena režima saobraćaja autobusa u Zemunu

Због извођења радова на на изградњи Булевара патријарха Павла од 1. августа до 1. септембра доћи ће до промена у раду линија јавног превозa, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линије јавног превоза 42 ће саобраћати у оба смера: Бахтијара Вагабзаде, Борска, Варешка, Патријарха Димтирија и даље редовном трасом.
Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалипста ЈЛП-а.

Због извођења радова у сврху полагања канализационих цеви на раскрсници улица Угриновачка и Тршћанска од 31. јула до 15. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови подразумевају заузеће десне саобраћајне траке Угриновачке улице, гледано у смеру ка центру града, на делу од зоне раскрснице са Улицом босанска до зоне раскрснице са Улицом Бранка Пешића од 31.07. до 01.08. Током извођења радова у овој фази Угриновачка ће на овом делу бити једносмерна у смеру ка Улици банатска, па ће се возила са линија 81, 81Л и 85 у овом смеру кретати својим редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати улицама Угриновачка, Филипа Вишњића, Цара Душана, Добровољачка, Угриновачка и даље редовним трасама.

Због извођења радова на изградњи дистрибутивне топловодне мреже са прикључцима у Улици Венизелосова, на делу од Улице кнез Милетине до Улице Гундулићев венац доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови се изводе у Улици Венизелосова (десна коловзна трака и део тротоара), следећих 51,6 метара гледано у смеру према Улици цара Душана од 01.08. до 12.08.2021. године.

Током извођења радова у овој фази Улица Венизелосова ће бити једносмерна у смеру ка Дунав станици, па ће се линија јавног превоза 37 смер ка терминусу „Кнежевац“ кретати следећом трасом: Понекареова, Цвијићева, Булевар деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Цара Душана, Француска и даље редовном трасом, док у супротном смеру ће ићи редовном трасом.

Tagovi:

Pročitajte još: