SPREMITE ZALIHE: Sledeće nedelje ove ulice u Zemunu bez vode

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Земун од уторка, 22. новембра до суботе, 26. новембра. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи:

– 22. и 23. новембра – у делу рејона оивиченом улицама Џона Кенедија, Кеј ослобођења, Новоградском и Златиборском, као и у делу рејона оивиченом улицама Новоградском, Прегревица, Цара Душана, Банатском, Угриновачком, Рада Кончара и Првомајском;

– 23. и 24. новембра – у делу рејона оивиченом улицама Зеленгорском, Златиборском, Првомајском, Рада Кончара, Угриновачком, Војни пут, Купрешком и Атанасија Пуље;

– 24. и 25. новембра – у насељима Нова Галеника и Земун поље;

– 25. и 26. новембра – у насељима Батајница и Бусије.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, стога из овог предузећа апелују на потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру „Београдског водовода и канализације” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Tagovi:

Pročitajte još: