Sutra u Zemunu počinje Festival vina!

Ova manifestacija održaće se 4. i 5. septembra od 17.00 časova, na Velikom trgu u Zemunu, u saradnji sa Savezom vinara i vinogradara Srbije. Ove godine festival debituje i imaće veliki broj vinarija iz cele Srbije. Cilj ove manifestacije je da se predstave vinari iz cele Srbije. Za oba dana su planirane i različite manifestacije, za ljubitelje muzike mjuzikli i Džez bend, a za ljubitelje glume, predstave.

ПРОГРАМ

4. септембар

17 часова – Отварање манифестације (Посетиоци ће имати прилику да се упознају са домаћим винима из целе Србије, осим дегустације вина и хране имаће шансу да уживају у позоришном и музичком програму).

18 – 20:30 ч. – Џез бенд Драгана Ћалина.

20.30 – 22 ч. – Вече мјузикла (музичке нумере у периоду између 30-тих и 80-тих година прошлог века). Нумере изводе певачи и глумци Миљана Гавриловић, Срна Ђенадић, Миона Марковић, Татјана Димитријевић, Катарина Богићевић, Душан Шаренац, Ђорђе Крећа, Жарко Степановић…).

22 – 24 ч. – Sky Limit бенд на челу са Душаном Шаренцем, бившим победником такмичења “X Faktor Adria Show-a“.

5. септембар

17 ч. – Дегустација вина и хране.

18 – 20.30 ч. – Џез бенд Милана Петровића.

20.30 – 22 ч. – Представа “Биће што бити мора“, комедија (радња се одиграва у једној земунској кафани на почетку двадесетог века у којој глумци кроз различите ликове дочаравају боемску атмосферу тог времена. Играју: Миљана Гавриловић, Ђорђе Крећа, Ана Ђорђевић, Тијана Димитријевић и Богдан Богдановић).

22 – 22.30 ч. – Дефиле познатих личности црвеним тепихом кроз Господску улицу до Великог трга, односно централне фонтане. Догађај прати Џез бенд.

Tagovi:

Pročitajte još: