Večeras ovi delovi Zemuna se zaprašuju protiv komaraca

Сектор екологије и унапређења животне средине ЈКП „Градска чистоћа” наставиће у петак 3. августа акцију сузбијања одраслих форми комараца уређајима са земље на јавним површинама територије града Београда, саопштено је из ЈКП „Градска чистоћа”.

Уколико временске прилике дозволе, планирана акција сузбијања одраслих форми комараца биће спроведена од 18 часова до поноћi, Нову Галенику, део Батајнице, Алтину 1, Алтину 2, Плаве хоризонте, Школско добро, Земун поље, Батајницу 1, насеље Економија, Батајницу 2, Батајницу 3, Батајницу 4 и Шангај.

Препарат који се користи за сузбијање комараца је регистрован од Министарстава за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа. Препарат је безбедан по здравље људи и животиња.

„Чистоћа” апелује на суграђане да екипама које изводе третман омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле.

Грађани сваког радног дана од 7 до 15 часова могу да пријаве локације на којима примете повећано присуство комараца позивом на бесплатни број телефона 0800-000-807 или путем електронске поште на адресу: ekologija@gradskacistoca.rs.

Tagovi:

Pročitajte još: