(VIDEO) Zemunci grme zbog sporne utakmice OFK Beograda: “Ne treba da skakućeš u bloku kao balerina”

Fudbalski klub Zemun se oglasio novim saopštenjem posle odigranog 18. kola Srpske lige Beograd. gde je opet potkačio OFK Beograd. Tim iz Gornje Varoši je savladao Ušće Novi Beograd, dok su Romantičari bili bolji od Sinđelića rezultatom 2:1, a pobedonosni pogodak su postigli u 90. minutu.

Zemunci su priložili video materijal sa spornom situacijom, a u njemu se vidi da defanzivci Sinđe ne ulažu napor da spreče ofanzivca OFK Beograda da postigne upravo taj pogodak..

“Mislili smo da će se nakon našeg saopštenja za javnost neke stvari pomeriti sa mrtve tačke, ali izgleda da neće ili su se pomerile unazad. Nadamo se da će odbrambeni fudbaleri Sinđelića i na utakmici protiv Zemuna praviti greške koje se mogu videti na utakmicama petlića. Trenerski savet za ovog mladog momka: kada protivnički igrač prima loptu na ivici šesnaesterca, kreni ka njemu i probaj da blokiraš. Ako već to nisi uradio onda ne treba da skakućeš u bloku kao balerina i da moliš Boga da te lopta ne pogodi. I dalje je javnost gluva pored ušiju i slepa pored očiju. Idemo dalje, nema predaje”, naveli su u svojoj objavi na Instagramu.

U video prilogu pogledajte najzanimljive trenutke sa ovog duela, pa sami procenite da li je sve bilo regularno:

Tagovi:

Pročitajte još: