HUMANI RODITELJI OŠ „ILIJA BIRČANIN“ IZ ZEMUNA

Поштовани родитељи, знамо да ово није прва прича о хуманости али је још једна о ПОБЕДИ !!! У петак смо завршили хуманитарну акцију ОДЕЛО ЗА ХУМАНО ДЕЛО прикупили смо све оно што је потребно деци у свратишту, и ако смо хтели да ово остане само у оквиру школе…то није било могуће, од срца се захваљујемо свима, Вама који сте учествовали, људима који су долазили на ваше објаве преко интернета, мештанима Земун Поља, учитељицама и наставницама, управи школе, као и 101 ловачко авиациској ескадрили чији су се припадници 3 дана одрекли свих својих следовања популарних маренди… они не могу прочитати ову поруку али сам сигуран да има неко ко одозго све прати и који ће им на доброту добро и вратити, сви сте показали доброту врлину која је изнад свих благослова, све је пролазно али доброта је вечна.

Будите поносни на вашу децу на Вас родитеље, јер осмех и енергија која се видела док помажете је неописива, Ваше мало некоме ће значи много, показали сте да доброта и хуманост немају границе . Нисмо се плашили неуспеха јер смо знали да је страшније не покушати, на све препреке на које смо наишли ми смо знали да су то само кораци на путу до успеха.

Погрешили смо само у једном, али нам је та греска свима измамила осмехе, комби који је требао све то у четвртак да превезе до свратиста је Богу хвала мали, поштовани донирали сте по нашој процени око тону ипо ( хране, слаткиша, сокића, конзерви, средства за личну хигијену, свесака, бојица, топле одеће, обуце, ћебади …) зато идемо камионом .

Ако дајемо то треба бити из срца, не треба се о томе хвалити, али нека дела не требају остати у сенци, требају и други да чују како бисмо им били пример.

У нади да ће ова акција постати традиција видимо се и сл године у исто време на истом месту а до тада чекају нас нове акције нове победе.

Савет родитеља ОШ Илија Бирчанин

Tagovi:

Pročitajte još: