OLIMPIJSKA BRONZA STIGLA U ZEMUN

Батајничанка Јелена Благојевић, примач у олимпијском женском олимпијском тиму, бронзом овенчана спортисткиња у Токију, дала је свој максимални допринос освајању трећег места на управо одржаним 32. Олимпијским играма.

Искусна, стамена и одважна, готово све време провела је на терену, у шесторки која је најзаслужнија за освајање  бронзаног одличја за српску женску одбојкашку репрезентацију.

Тренинзи и обавезе Јелену Благојевић нису омели ни у стручном усавршавању: на Факултету за спорт Универзитета ”Унион – Никола Тесла” она је прошле године уписала мастер студије на студијском програму Тренер у спорту, одлучна да у будућности педагошким радом заокружи блиставу спортску каријеру.

Бронзана медаља је Јеленин највећи успех, а после кратког одмора чека је наставак борбе за одбрану европске титуле на првенству које ће се од 19. августа до 4. септембра одржати у Београду.

Придружујемо се бројним честиткама Јелени Благојевић и женској одбојкашкој репрезентацији Србије и желимо јој успешан поход ка новом европском злату!

Tagovi:

Pročitajte još: