UŽAS: KRVAVI OKRŠAJ U ZEMUNU!

Krvava tuča u zemunskom tržnom centru BN Bos dogodila se u ponedeljak , oko 18 sati, kada je jedan muškarac napao drugog i naneo mu teže povrede, saznaje Telegraf.

Kako nam je ispričala čitateljka koja se tog dana našla na licu mesta, jednu sasvim običnu kupovinu prekinuo je ženski vrisak. Kada se okrenula i pogledala, videla je kako jedan muškarac brutalno udara drugog.

Bacio ga je na pod, a onda ležerno izašao iz tržnog centra. Pretučeni čovek je ležao krvav, nikog nije bilo da ih razdvoji, obezbeđenja nigde nije bilo. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć, koja je konstatovala da je čovek teže povređen – navodi ona.

– Mislim da mu je slomio neku kost i zube. Bila sam u šoku, posebno što nikog nije bilo da odreaguje – dodaje naša čitateljka koja je želela da ostane anonimna.

Da je došlo do krvave tuče, potvrdili su za naš portal i iz tržnog centra.

Upoznati smo sa događajem kada su se dva muškarca potukla, čak je tu bila i beba u kolicima. Nakon incidenta su došle i policija i hitna, sve je prošlo po protokolu – navode za Telegraf.rs iz tržnog centra BN Bos.

Na konstataciju da obezbeđenje nije uočeno u blizini dok se dešavala tuča, odgovorili su da ono nema nadležnost da reaguje u ovakvim slučajevima.

Obezbeđenje tj. agencija sa kojom sarađujemo nije nadležna u takvim situacijama da reaguje. Po rečima inspektora PU Zemun, oni ne smeju da pristupe razdvajanju lica koja stupe u fizički okršaj niti da ih legitimišu, takoreći, ne smeju ni prstom da ih pipnu. Čak i ukoliko dođe do fizičkog napada na lice koje je zaposleno u tržnom centru, obezbeđenje ne sme da reaguje. Ono je tu da zaštiti objekat od potencijalnih krađa, ali ne sme da se meša u sukobe bilo koje vrste između gostiju centra, a čak ni gostiju i zaposlenih – dodali su.

Tagovi:

Pročitajte još: